Over mij

De kans is groot dat je mij kent als Kelly van de Baron Academy. Maar, wat je misschien niet weet, is dat ik vóór die tijd een succesvolle bruidsstyliste ben geweest. Zo verzorgde ik de kapsels van ruim 10 tot 14 bruiden per maand (en dan heb ik een aantal van hun gasten nog niet meegeteld).

In mijn jaren als bruidsstyliste heb ik veel gezien, gedaan én geleerd, waardoor ik inmiddels onwijs veel kennis bezit. Als je het mij vraagt, is kennis macht, maar delen kracht. Ik ben dan ook heel enthousiast om jou te ondersteunen gedurende de klim naar jouw eigen, succesvolle bedrijf.

Mijn passie en droom die werkelijkheid werd: ik heb leren ondernemen en ben nu een succesvolle bruidsstyliste mét een eigen onderneming!

Wie is Kelly?

Heel lang geleden stond ik voor de deur bij de Kamer van Koophandel; toentertijd voor mij een geweldige, grote stap in mijn leven. Heel spannend was het ook zeker, want ik had geen idee wat het mij zou brengen en of het überhaupt zou gaan werken. Ik was jong (23) en ja, dan wil je wat!

Mijn vader heeft mij ooit een wijze les geleerd over het ondernemerschap. Iets wat mij altijd is bijgebleven: “Kelly, ondernemen is risico nemen. Groot denken is groot worden en, hoe meer belasting je betaalt, hoe succesvoller je bent!” Nu ik daaraan terugdenk kan ik gelukkig zeggen dat hij gelijk heeft gehad. Ik neem iedere dag risico’s door grote investeringen te doen, ik denk te allen tijde groot en ja, ik betaal óók veel belasting!Nu, 12 jaar verder, ben ik trots op waar ik sta, door mijn harde werken ben ik inmiddels Dga van mijn eigen bedrijf,  maar dat neemt zeker niet weg dat de weg er naartoe niet altijd makkelijk is geweest. Veel mensen denken dat je een ondernemer bent wanneer je, je KVK-nummer binnen hebt. Nou, geloof mij: dan kom je van een koude kermis thuis! Maar, op welk moment mag je jezelf dan wél een echte ondernemer noemen? Een vraag die ik dagelijks krijg en mij heeft doen besluiten mijn talent en 12 jaar ondernemingservaring te delen als business coach middels mijn eigen online academy!

Contactgegevens

Kelly Baron BV
Adres:Pampuslaan 159
Postcode: 1382 JN Weesp
E-mail: info@succesvollebruidsstyliste.nl
Telefoon: 06-48554277